loader
Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu.

Tokat’ta gerçekleştirilen ve 270 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasından  Kepez Belediyespor Kulübü  güreşçileri 2 bronz madalya ile döndü. Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getiren Çisem Önder, “Hedefim Türkiye birincisi olmak. Bizleri her alanda yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanımız Hakan Çatal ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 62 Kilogramda Türkiye 3. sü olan Elif Atakan’da “Kepezimizi ve Antalya’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz Türkiye Birinciliği… Bizleri destekleyen başkanlarımıza ve kulübümüze teşekkürler” diye konuştu.


Etiketler: OKULLARARASIGÜREŞ KIZLARTÜRKİYEGÜREŞŞAMPİYONASIİ KEPEZBELEDİYESPOR TOKAT YILDIZKIZLAR ELİFATAKAN HAKANTÜTÜNCÜ SPOR AKDENİZ ANTALYA ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Fenerbahçe'de Volkan Demirel depremi!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'le ipler koptu. Tecrübeli file bekçisiyle yapılan görüşmede ayrılık kararı tebliğ edildi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren ve geleceği tartışılan Volkan Demirel için yola devam edilmeme kararı alındı. 

...
Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 3 puan hedefliyor

Süper Lig’de çıktığı son 14 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, yarın deplasmanda 22 yıldır üstünlük kuramadığı Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılıp, hem bu özlemine son vermeyi, hem de ligde üst sıralarda kendine yer edinmeyi hedefliyor.
Ligin ilk 2 haftasında Kasımpaşa i...

KEPEZ'İN PERİLERİ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 genç kız basketbol takımı, Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla bölge şampiyonasında ikinciliğe yükselerek, Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonunun en önemli alt yapı organizasyonlarından olan U18 Gen&cce...