loader
Kepez’den gençlik buluşması  

Kepez’den gençlik buluşması  

Başkan Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılmasında katkısı olduğu Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde, Şubat ayı içerisinde üniversite öğrencilerine yönelik kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, döneminde belediyesinin Kültür Mahallesi’nde tahsis ettiği arsanın üzerine inşa edilen Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde, üniversite öğrencileriyle buluştu. 
Başkan Hakan Tütüncü, kişisel gelişim atölyesindeki buluşmada, sohbet ettiği ve taleplerini dinlediği üniversite öğrencileriyle, çiğ köfte eşliğinde türküler söyledi.
Başkan Tütüncü, konuşmasında Akdeniz Üniversitesi’ne yakın bir mesafede bulunan Kültür Mahallesi’nin, döneminde yaşadığı değişimle üniversite gençliğinin merkezi haline geldiğini söyledi.   
“Gençlere yönelik en önemli eser”
Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğinde yapıldığına işaret eden Tütüncü, “Akdeniz Üniversitesi’nin hemen yanındaki Kültür Mahallesi’ne gençlik merkezi yapalım fikrini geliştirdiğimizde takvimler 2011’i gösteriyordu. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile el ele vererek, gençlerimize bu tesisi kazandırdık. Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’miz, gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz için en önemli eserlerimizden biri oldu. Gençlerimiz, bu tesiste hem spor yapıyor hem de kültür ve sanatın çeşitli dallarıyla ilgileniyorlar.” ifadesini kullandı.  
“Gençlere özel projeler”
Tütüncü, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi işbirliği ile gençlerin hayata daha sıkı bağlanmalarına,  kültürel, sanatsal ve entelektüel bakımından kendilerini geliştirmelerine yönelik projeleri hayata geçireceklerini de kaydetti. 
Gençlerin ilgi alanlarına göre çeşitli projeleri, aktiviteleri gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü,  öğrencilere; “Finallerden sonra Şubat ayı içerisinde Özgecan Aslan Gençlik Merkezimiz ile üniversite öğrencilerimiz için çok güzel bir kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceğiz.”müjdesini verdi. 
Tütüncü, söyleşiden önce badminton spor dalında eğitim alan öğrencilerle sohbet etti ve antrenörlerinden bu spor dalı hakkında bilgi aldı. 
Söyleşiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da katıldı. 
 


Etiketler: Kepez’den gençlik buluşması   Hakan Tütüncü Gençlik Buluşmaları Kepez gençlik buluşmaları Kepez gençlik söyleşileri

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu sahne aldı

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında kurulan ve sahneye koyduğu oyunlar ile adından söz ettiren Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu, “Dünyayı Yanağından Öptük” adlı oyun ile sahne aldı.

Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu ü&...

Başkan Uysal, önlemler paketini açıkladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında

belediyenin tüm eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal

Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı takvime uygun olarak tatil edildiğini aç...

ANTALYA'DA YEM BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Hayvancılıkta maliyetlerin yüzde yetmişini yem giderleri oluşturmaktadır. Yem giderlerinin yarısını ise saman, kuru ot, yeşil ot, silaj gibi kaba yemler oluşturmaktadır. Karlı bir hayvancılık için işletmelerin kendi kaba yemlerini üretiyor olmaları uzmanlarca önemle tavsiye ediliyor. Bu anlamda Antalya İl...