loader
Kepez Belediyespor Akşehirspor u ağırladı

Kepez Belediyespor Akşehirspor u ağırladı

Kepez Belediyespor Akşehirspor'u ağırladı

Kepez Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Akşehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Kepez Belediyespor’un beraberlik golü Yusuf Duman’dan geldi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta mücadelesini sürdüren Kepez Belediyespor kendi evinde Akşehirspor'u misafir etti. Hasan Doğan Stadyumunda oynanan maça çok sayıda taraftar katıldı. Kepez Belediyespor  Kulübü Başkanı Hakan Çatal, Belediye Meclis üyeleri  ve spor severler maça tribünden destek verdi. Kepez Belediyespor Akşehirspor maçının 45. Dakikasında ilk gol Akşehirspor'dan geldi. Maçın  57. Dakikasında  Kepez Belediyespor’un 10  numaralı futbolcusu Yusuf Duman’ın attığı gol ile 1-1’lik beraberlik sağlandı.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPOR AKŞEHİRSPOR YUSUFDUMAN BÖLGEELAMATÖRLİGİ SPOR AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Lazar Markoviç eski takımına döndü

Fenerbahçe'de bir dönem kiralık olarak forma giyen Markovic, ülkesi Sırbistan'ın önde gelen ekiplerinden Partizan'la sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertli ekipte 2015-2016 sezonunda Liverpool'dan kiralana...

Fenerbahçe Bono'nun Peşinde! Comolli, İspanya'ya Gitti

İspanya'da kaleci avına çıkan Fenerbahçe, Girona'nın Fas asıllı Kanadalı kalecisi Bono'yu gündemine aldı.

Volkan ve Kameni'yle yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Harun ve genç Berke'nin önüne güvenilir bir kaleci transfer etmeyi planlıyor.

Güneş Gazet...

14'ÜNCÜ AVRUPA TEKVANDO POOMSAE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 14'üncü AvrupaTekvando Poomsae Şampiyonası 26 ülkeden 541 sporcunun katılımıyla başladı. Son Avrupa Şampiyonu Türkiye, Kemer'de unvanını korumak için sahneye çıkıyor.

Kemer merkezindeki Bahri Tanrıkulu Spor Sal...