loader
Kamyon kasasında umut nöbeti

Kamyon kasasında umut nöbeti

ANTALYA'NIN Serik ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki iki çocuk babası Erhan Zeytin, 4 ay önce aniden fenalaştı. Önce ilçedeki bir hastaneye kaldırılan Zeytin, ilk müdahalesinin ardından Antalya'daki özel hastaneye sevk edildi. Kalp damarlarında tıkanma olduğu belirlenen Zeytin'e önce anjiyo, ardından bypass ameliyatı yapıldı. Bunun yanında mide ve böbrek rahatsızlığı da olan Zeytin'in durumu ağırlaştı.

BİR YERE AYRILMA DEDİ


Doktorların tüm çabasına rağmen Erhan Zeytin, yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi bulunan Zeytin'in bir aydır yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Aile ise ilçeden gidip gelme yerine maddi imkansızlar nedeniyle hastane yakınına kurdukları derme çatma çadırda yaşamaya başladı. Çevredekilerin tepkisi üzerine anne Perihan Toy, oğlunun kasalı kamyonetini hastane yakınındaki bir otoparka getirtti. Oğlundan mutlu haber almayı bekleyen anne ve gelini, kasasının üzerini kapattıkları kamyonet kasasında yaşamaya başladı. Erhan Zeytin'in eşi Emine Zeytin ise yaklaşık 1 aydır hastane yakınında yaşadıklarını belirterek, "Eşimin durumu çok kötü. Eşim gitme ayrılma buradan dedi. Hastaneye yakın bir ev, çocuklarım için giyecek yiyecek istiyorum" dedi.

 

KAYNAK:SABAH.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.sabah.com.tr/akdeniz/2019/04/15/kamyon-kasasinda-umut-nobeti


Etiketler: AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’e Anadolu geliyor

Kepez’e Anadolu geliyor


6 yıl önce Best Haber

Başkan Hakan Tütüncü, küçük bir Türkiye olarak bilinen Kepez’e, Anadolu şehirlerin kültürlerini tanıtacakları Anadolu Kent kültürleri Kompleksi ve Anadolu Evleri Mahallesi yapacaklarını açıkladı. 
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan A...

“Girişimcilik Zirvesi”ne Büyük İlgi 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ATSO Akademi tarafından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Antalya İş Kulübü işbirliğinde düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” yoğun katılımla gerçekleşti.ATSO Atatürk ...

Büyükşehir'in kursları yoğun ilgi görüyor

Kumlucalı kadınlar
ATASEM’de buluşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ATASEM kursları Kumluca’da yoğun ilgi görüyor.
Kumlucalı kadınlar özellikle uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen çeyiz ürünleri,
geleneksel el nakışları ve dekoratif ahşap s&u...