loader
Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın annesinin kanser hastası olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun annesi Ayşegül Kaya, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kanser hastalarına umut oldu. Saçlarını kızı Hazal'a kestiren Ayşegül Kaya, bu anlardan fotoğraf paylaşıp altına, "Kanser adı dehşet olsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler." notunu düştü.
SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Güzel oyuncunun, annesinin saçlarını kazıdığı kare sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları Hazal Kaya için "İşte hayırlı evlat" şeklinde yorumlar yaptı.


Etiketler: hazal kaya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Adriana Lima: Canım sevgilimle beşinci ayımız!

Lima, Metin Hara ile tanıştığı gün çekilen pozunu "Tam olarak 5 ay önce bugün tanıştım, aşkı seçtim. Yeni bir başlangıcın başlangıcı" mesajıyla paylaştı. Lima'ın bu paylaşımına hem Türk hem de dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

...
Buray’dan Harbiye çıkartması

Buray’dan Harbiye çıkartması


5 yıl önce Best Haber

Buray’dan Harbiye çıkartması
Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. İlk albümü “1 Şişe Aşk”tan bu yana hızla yükselen, şarkıları listelerden düşmeyen ve konserleriyle şehir şehir gezen...

Halit Ergenç’ten yeni proje

Halit Ergenç’ten yeni proje


5 yıl önce Best Haber

Önceki gün alışveriş için Nişantaşı City’s’e giden Halit Ergenç, karşılaştığı habercilere “İlk Adım: 1919” adlı filmin ertelendiğini açıkladı.
Ergenç, Atatürk’ü canlandıracağı filmle ilgili “Üzerinde çok çalıştık ama hayata...