loader
GECENİN TÜM GELİRİ OYUNCULAR SENDİKASINA

GECENİN TÜM GELİRİ OYUNCULAR SENDİKASINA

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım, doktorların reçeteye yazdığı, 10 yaşından itibaren çocuklarında izleyebildiğİ "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı tek kişilik tiyatro gösterisiyle bu sefer de BKM’de! Üç yıldır hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin birçok yöresinde seyirci ile buluşan ve büyük beğeni toplayan 45 yıllık tiyatro sanatçısı 9 Aralık Pazartesi günü Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM), bu kez Oyuncular Sendikası yararına sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tüm gelirinin sendikaya aktarılacağı bu önemli geceye, sanat dünyasından birçok isim eşlik edecek. 

Betül Arım, "Dışarda Hiçbir Şey Var!" adlı oyunda hepimizin tek ve biricik olduğunu, bize armağan ve emanet edilen bu muhteşem varlığın farkına varmamızı, kendimize verebileceğimiz en büyük armağanın kendimizi bilmek, tanımak ve var etmek olduğunu, bilinçaltımızın bizi nasıl yönettiğini, anda ve sevgide kalmanın yaşamımızı nasıl değiştirdiğini, hastalıkları nasıl yenebileceğimizi, daha pek çok şeyi kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle eğlenceli bir dille anlatıyor. Oyunu "Dostumuz da düşmanımız da biziz, bizi bizden başka engelleyen yok, hayatla kavga etmek yerine onunla şarkı söyleyip dans edebiliriz, seçim sizin" diyerek bitiren Betül Arım sizleri tek kişilik gösterisine bekliyor. 

Yönetmen: Ahmet Ayaz Yılmaz


Etiketler: TİYATRO BETÜLARIM DIŞARDAHİÇBİRŞEYVAR BKM İSTANBUL TÜRKİYE AKDENİZ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hiç var olmamış insan yüzlerini hayal eden yapay zeka

Contemporary Istanbul'un Plugin bölümünde yer alan ve dijital insan yüzlerini gösteren tasarımıyla dikkati çeken "Under1Minute" isimli eser yoğun ilgi görüyor.

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Contemporary Istanbul (CI), Türkiye'nin...

Müstakbel damat filmi ileri bir tarihe ertelendi

Yılın beklenen komedisi Müstakbel Damat filmine Covid-19 engeli. 

Müstakbel Damat filmi 13 Mart’ta vizyona giriyordu. Ülkemizde yaşanan üzüntülü olaylar nedeni ile önce tanıtım çalışmaları ertelenmişti. Korona virüsü sebebi ile de vizyon tarihi erteleme...

TURİZM FUARI EMITT’TE TEKNOLOJİ ŞÖLENİ: SANAL MONA LISA İSTANBUL’DA

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 30 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihleri arasında 24. EMITT Turizm Fuarı’nı gerçekleştiriyor. EMITT, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı,...