loader
Fizyolojik olarak baba olman mümkün mü?

Fizyolojik olarak baba olman mümkün mü?

Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet ve adı da dahil olmak üzere hayatındaki her şeyi değiştirmeye karar vermesinin üzerinden 5 yıla yakın zaman geçti. Oyunculuğu bırakmadı, yaşamak istediği hayata dört elle sarıldı ve geçen ay yaptığı, benim de nikâh şahidi olduğum eğlenceli bir düğünle Tuğba Beyazoğlu’yla evlendi. Rüzgar’ı yakından tanıyan, bu süreçte yaşadığı zorlukların bir kısmına tanık olan biri olarak Rüzgar’ın her geçen gün nasıl yakışıklı bir hale geldiğini kıskançlıkla izliyorum. Bunu ona söyleyince, “Kıskanma abi, bu kadar yakışıklı olacağımı ben de tahmin etmiyordum” dedi. On binlerce kadın takipçisi var, DJ’lik yaptığı mekanlar hıncahınç doluyor, şimdi bir kabareyle sahneye çıkacak. Ocakta filmi vizyona girecek, dizi setlerine de dönmeye hazırlanıyor... İşte karşınızda evli Rüzgar Erkoçlar...  Hayırlı olsun, evlendin. Düğün çok eğlenceliydi... - Ben hiçbir şey hatırlamıyorum düğünden. Hep söylerlerdi gelin ve damat düğüne dair hiçbir şey hatırlamaz diye. Doğruymuş. Eğlendiniz ama siz de, değil mi? - Eğlendik. After party saat 3’e kadar devam edecekti. Saat 2’de “Artık dayanamayacağım” dedim. Çok yorulduk. Bir de ben düğünden iki gün önce İstanbul’a geldim. Eskişehir’de “Öğrenci Kafası: Soygun” sinema filminin çekimlerindeydim. Yorgunluktan bitmiştim. Beni bile davet etmedin düğüne. Davetiyeleri nasıl ulaştırdın insanlara merak ediyorum... - Nasıl davet etmedim? Davetiye göndermedin... - Davetiye yolladım abi. Elden yollayamadım. WhatsApp’tan yolladım. Hatta insanlar “Tamam, biz de altını WhatsApp’tan takarız” diye espri yaptı. Abi yetişemedim. Film çekimlerindeydim. Ben çekime gitmeden önce düğün organizasyonunu hallettim. Evi tuttum, öyle gittim. Sadece evin badana boyasını yaptırabildim. Geri geldiğimde evde ne eşya vardı ne bir şey. 1 hafta içerisinde evin eşyalarını hallettim tek başıma. Tek bir usta bile sokmadım evin içine. Boya badana işlerini de mi sen yaptın? - Onu film çekimine gitmeden önce ustalara yaptırmıştım. Sonra döndüğümde tüm eşyaları aldım. Kurulması gerekenleri de kendim kurdum. Eşin Tuğba hiç yardım etmedi mi sana? - Tuğba da yardımcı oldu tabii. Ben bir şeyi kolay yoldan yapmak varken, hep uzun yolu tercih ediyorum. Kulağımı hep ters taraftan tutuyorum. Neticede yapıyor muyum? Yapıyorum ama kadın aklı kolay yolu görüyor ya, arada onun dediği şeylere de önem veriyorum.


Etiketler: baba olmak rüzgar erkoçlar cinsiyet

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'la evliliğini böyle anlattı

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yarışma esnasında evliliğe dair yaptığı açıklamalarda gündem oldu.
Son olarak yarışmaya katılan ve evlenmek istemeyen bir yarışmacıyla İmirzalıoğlu'nun diyaloğu dikkat çekti.

2016 yılında oyuncu Sinem Kob...

Halit Ergenç’ten yeni proje

Halit Ergenç’ten yeni proje


5 yıl önce Best Haber

Önceki gün alışveriş için Nişantaşı City’s’e giden Halit Ergenç, karşılaştığı habercilere “İlk Adım: 1919” adlı filmin ertelendiğini açıkladı.
Ergenç, Atatürk’ü canlandıracağı filmle ilgili “Üzerinde çok çalıştık ama hayata...

Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyu...