loader
Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti

Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti

Konya’nın Kulu ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu anne ile çocuğu hayatını kaybetti, baba yaralandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya Ankara Karayolu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Tesisleri yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyir halinde olan E.K. idaresindeki 73 DN 343 plakalı TIR ile mola sonrası tesisten çıkarak Aksaray istikametine dönmeye çalıştığı belirtilen E.Ç. (34) yönetimindeki 42 ABC 813 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan sürücü, eşi ve çocuğu yaralandı. Yaralılardan sürücünün eşi R.S.Ç. ambulansla olay yerinden Ankara’ya hastaneye sevk edildi. Sürücü ile 5 yaşındaki çocuğu K.Ç. de ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı R.S.Ç. Ankara’da kaldırıldığı hastanede, çocuğu K.Ç. de Kulu Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu belirtilen sürücü E.Ç. de yapılan müdahalelerin ardından Konya’ya sevk edildi.
 
Kaza sonrası TIR sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: http://www.haber7.com/guncel/haber/2888776-feci-kaza-anne-ile-cocugu-hayatini-kaybetti


Etiketler: Konya TIR Konya Ankara Karayolu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Balıkçılar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sabah Beylikdüzü'ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali'ni ziyaret etti. Pazar günü av yasağının kalkmasıyla 'Vira Bismillah' diyen balıkçıların da sorunlarını dinledi.

İBB Başkanı İmamoğlu, bu sabah Beylikdüzü'ndeki Gürpınar ...

​OPET ile Cem Yılmaz 15 yıl Sonra Yeniden Birlikte !

Türkiye genelindeki 1600’ü aşkın istasyonu, ürün ve hizmetleri, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ile akaryakıt sektöründe değişimin ve yeniliğin öncüsü olan OPET, sanatçı Cem Yılmaz ile 15 yıl sonra bir kez daha bir araya geliyor. “OPET Yapar Her Şey Değiş...

Ansiad tarih klübünde imza günü

Ansiad tarih klübünde imza günü


5 yıl önce Best Haber

ANSİAD Tarih Kulübü üyesi Aylin Özsancak Sağdıç, yeni çıkan ‘İçimizde Bunca Yalnızlık Sırasını Beklerken’ isimli kitabını kulüp üyeleri için imzaladı.

ANSİAD üyelerinin kültürel ve sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunmak için AN...