loader
Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

İşverenle iş arayanı buluşturuyor
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla kurulan ve bugüne kadar yüzlerce işsizi iş sahibi yapan İşkur Hizmet Noktası iş arayanların umudu oldu.
Kentteki işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla Döşemealtı Belediyesi Nar Masa bünyesinde kurulan İşkur Hizmet Noktası, yoğun başvuru almaya devam ediyor. Her gün onlarca kişinin başvuru yaptığı İşkur Hizmet Noktası görevlilerine, ilçede kısa bir süre önce faaliyete geçen bir restorana 40 personel alımı yapılacağı bildirildi. İş arayanlar, sosyal medya, anons ve SMS yoluyla bilgilendirilerek, ilgili firmayla iş görüşmesi için Döşemealtı Belediyesi'ne davet edildi. 
Toplamda yaklaşık 200 kişinin katıldığı iş görüşmesinde firma yetkilileri, çalışma saatleri, ücretler, çalışma koşullarının yanı sıra firma hakkında bilgiler verip, iş arayanların sorularını cevapladı. Bilgilendirmenin ardından firma yetkilileri, başvuru evraklarını aldı.  Firmanın aradığı pozisyona uygun kişilerle ön görüşme gerçekleştirildi. Görüşmelerin sonunda firmanın aradığı pozisyonlara uygun kişilerden işe başlamak üzere evrakları talep edildi. 
Firma yetkilileri, "Antalya'da ilk kez Döşemealtı'nda hizmete açtığımız restoranımıza farklı pozisyonlar için personel ihtiyacı doğdu. Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası ile hazırladığımız program çerçevesinde iş arayanlarla Döşemealtı Belediyesi'nde bir araya geldik. Şartları uyan personellerden işe başlamak üzere evraklarını istedik. Döşemealtı Belediyesi'ne ve Başkan Turgay Genç'e desteği için teşekkür ederiz" dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı açıklamasında, "Yoğun iş talepleri üzerine İşkurHizmet Noktamızı oluşturduk. Ofis sayesinde iş arayan ile işvereni buluşturuyoruz.  Dolayısıyla işveren ihtiyacı olan işçiye ulaşırken, iş arayan vatandaşlarımız da iş sahibi olabiliyor" diye konuştu. 


Etiketler: Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Döşemealtı Belediyesi Nar Masa Döşemealtı İşkur Hizmeti

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

“Muratpaşa’mız aşk ve güzellik şehri”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hafta sonu katıldığı Yozgat ve Tunceli hemşeri derneklerinin

dayanışma gecelerinde “Muratpaşa’mız ve Antalya’mız bir aşk ve güzellik şehri” dedi.

Başkan Uysal, hafta sonu, Antalya Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Tunceli Da...

Meclis üyesi adaylarından Başkan Uysal’a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisi CHP’nin hafta sonu MuratpaşaBelediye Meclis Üyesi adaylıkları için gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında seçilen isimlerle biraraya geldi. 
CHP’de Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adaylığı için hafta sonu gerçekleştirilen e...

Büyükşehir Belediyesi, bayram tatilinde minik dostlarımızı yalnız bırakmayacak

Büyükşehir Belediyesi, bayram tatilinde
minik dostlarımızı yalnız bırakmayacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi Kurban
bayramında da hizmet vermeye devam ediyor. Hasta bakıcısından, veterinere kadar personelin
tam kadro görevde olacağı ba...