loader
Diagne'den Galatasaray'a veda

Diagne'den Galatasaray'a veda

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralanan Diagne, yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı takıma veda etti.

Galatasaray'dan Club Brugge'a kiralık olarak gidecek olan Mbaye Diagne, sağlık kontrolünden geçti ve sarı-kırmızılı kulübe sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan golcü futbolcu şu ifadeleri kullandı; "Galatasaray'a her şey için teşekkür ederim. Tüm takım arkadaşlarıma ve teknik heyete teşekkür ederim. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. Kısa bir ilişkimiz olsa da çok yoğundu, zafer doluydu ve tatmin ediciydi. Sonsuza kadar ailem kalacaksınız."

KAYNAK : https://www.internethaber.com/diagneden-galatasaraya-veda-2047086h.htm


Etiketler: Galatasaray Club Brugge Mbaye Diagne

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 3 puan hedefliyor

Süper Lig’de çıktığı son 14 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, yarın deplasmanda 22 yıldır üstünlük kuramadığı Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılıp, hem bu özlemine son vermeyi, hem de ligde üst sıralarda kendine yer edinmeyi hedefliyor.
Ligin ilk 2 haftasında Kasımpaşa i...

TFF Kararını Verdi! Beşiktaş, Veli Kavlak'a Tazminat Ödeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararına göre, Beşiktaş sözleşmesini feshettiği Veli Kavlak'a 8 milyon 577 bin lira tazminat ödeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş Kulübü'nün 3 Ağustos 2018'de s&oum...

Lazar Markoviç eski takımına döndü

Fenerbahçe'de bir dönem kiralık olarak forma giyen Markovic, ülkesi Sırbistan'ın önde gelen ekiplerinden Partizan'la sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-Lacivertli ekipte 2015-2016 sezonunda Liverpool'dan kiralana...