loader
Demet Şener-İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davasına yayın yasağı

Demet Şener-İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davasına yayın yasağı

Eski manken Demet Şener ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın İstanbul 14’üncü Aile Mahkemesinde süren boşanma davasının görülmesine devam edildi. Gizlilik kararı bulunan ve çekişmeli olarak görülen duruşmaya Demet Şener katılırken, İbrahim Kutluay duruşmaya yine gelmedi. Yaklaşık yarım saat süren duruşmada, İbrahim Kutluay'ın bir arkadaşının tanık olarak dinlendiği öğrenildi.
Duruşmada söz alan taraf avukatlarının gizlilik kararı bulunmasına rağmen basın yayın organlarında çıkan haberlerle aile mahremiyetinin sürekli ihlal edildiğini öne sürerek, dava konusuyla ilgili sosyal medya dahil tüm haberlere basın yasağı getirilmesini talep ettikleri belirtildi. Ara karar oluşturan mahkeme, boşanma davası ve taraflar hakkında sosyal medya da dahil olmak üzere her türlü haberin tedbiren durdurulmasına hükmetti. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti, 11 yıl önce Çırağan Sarayı'nda evlenmişti. Bu evlilikten 2 çocuk dünyaya getiren Demet Şener, "evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" gerekçe göstererek geçtiğimiz aylarda boşanma davası açmıştı. Demet Şener tanık dinlenmesi için 26 Mayıs 2017 tarihinde Antalya'da yapılan duruşmaya giderken, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay katılmamıştı.


Etiketler: demet şener ibrahim kutluay boşanma

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Halit Ergenç’ten yeni proje

Halit Ergenç’ten yeni proje


5 yıl önce Best Haber

Önceki gün alışveriş için Nişantaşı City’s’e giden Halit Ergenç, karşılaştığı habercilere “İlk Adım: 1919” adlı filmin ertelendiğini açıkladı.
Ergenç, Atatürk’ü canlandıracağı filmle ilgili “Üzerinde çok çalıştık ama hayata...

Genç oyuncu Doğan Bayraktar ilk dizisindeki 'sniper' rolünü sevdi

'Bordo Bereliler'e mensup Kılıç Timi'nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir'de çeşitli bölgelerde sürüyor. Kahraman askerlerin mücadelelerinin yanı sıra yaşamlarında tanık olunmayan yönleri de anlatan dizide rol alan 22 yaşındaki Doğan Bayrak...

Sette talihsiz kaza Duygu Sarışın'ın yüzü yandı

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberine göre: Ufak Tefek Cinayetler dizisinde pilates hocası Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.Duygu Sarışın'ın yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyu...