loader
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalından Kudüs açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalından Kudüs açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, ABD yönetiminin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağı haberlerinin, son derece endişe verici olduğunu belirterek, "Bu, Kudüs’ün dini ve tarihi statüsüne, uluslararası anlaşmalara ve BM kararlarına tamamen aykırıdır. Böyle bir adım, zaten kırılgan olan Orta Doğu barış sürecini ortadan kaldıracak ve yeni gerilim ve çatışmalara sebep olacaktır. ABD yönetiminin bu vahim hatayı yapmayacağını ümit ediyoruz. Kudüs’ün ve Harem-i Şerif’in statüsünün korunması hayati önemi haizdir" ifadelerini kullandı.


Etiketler: İbrahim Kalın Kudüs Orta Doğu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ahmet Davutoğlu'dan çarpıcı uyarı: O defterler açılırsa birçok kişi insan içine çıkamaz

Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok kişinin insan içine çıkamayacağı sözleriyle gündem yaratan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu anlamda en kritik dönemlerden biri 7 Haziran-1 Kasım arasındaki dönem" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 18. kurulu�...

Çankaya Köşkü'nden taşınan Binali Yıldırım'a yeni görev

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından Ankara’ya dönen Binali Yıldırım’ın ilk işi Çankaya Köşkü’nden taşınmak olacak.

 

Binali yıldırım, istanbul büyükşehir belediye başkan adayı olmak için 19 Şubat'ta TBMM ba...

İmamoğlu:Başarınız  milletimizin yüreğine su serpiyor !

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ülkemizi 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda temsil etmek için mücadele eden İBB Spor Kulübü milli güreşçilerini, Saraçhane’deki makam odasında ağırladı. Ziyarette, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Genel S...