loader
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin İstanbul adaylarını açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin İstanbul adaylarını açıklıyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, partisinin İstanbul Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıtıyor.

Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı öncesi İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları taşıyan katılımcılar, sık sık sloganlar attı.

Toplantıyı, ulusal ve uluslararası basından birçok gazeteci takip ediyor.


Etiketler: AK Parti Recep Tayyip Erdoğan

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Büyükşehir 4 ilçede çiftçiye 6500 ceviz fidanı dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in yerelden kalkınma hedefi doğrultusunda çiftçilere desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli, Kaş, Elmalı ve Akseki'de ücretsiz 6 bin 500 ceviz fidanı dağıttı.

...
Geleceğin çalışanları kişisel gelişime önem veriyor

Hizmet verdiği 67 ülkede her gün 100 milyon kişinin yaşamına dokunan Sodexo, Global İşyeri Araştırması ile geleceğin çalışanlarının nabzını tuttu. Sodexo’nun çalışanlarıyla yaptığı görüşmeler ışığında yapılan araştırmaya katılan Z jenerasyonunun (1999 ve sonrası doğumlular) iş yeri...

Antalyada koca dehşeti

Antalyada koca dehşeti


7 yıl önce Best Haber

Olay, akşam saat 21.00’de Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 6703. Sokak’ta müstakil bir evde meydana geldi. Boyacılık işi ile uğraşan Sedat U. (36), şiddetsiz geçimsizlik nedeniyle eşi Sultan U. (27) ile bir süredir ayrı yaşamaya başladı. İddiaya göre eşine şiddet uygulayan Sedat U., sık sık...