loader
Corona Virüsü COVID-19 Yayılım Haritası

Corona Virüsü COVID-19 Yayılım Haritası

Yeni Koronavirüs (COVID-19), ilk olarak Çin’in Vuhan Eyaleti’nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 Ocak 2020’de tanımlanan bir virüstür. Salgın başlangıçta bu bölgedeki deniz ürünleri ve hayvan pazarında bulunanlarda tespit edilmiştir. Daha sonra insandan insana bulaşarak Vuhan başta olmak üzere Hubei eyaletindeki diğer şehirlere ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin diğer eyaletlerine ve diğer dünya ülkelerine yayılmıştır.


Etiketler: canlı gösterge covid-19 korona virüs

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İstanbu’da bu sabah son durum: Oy farkı 17 bin 999

İstanbul'da geçersiz oyların sayımı devam ederken Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı 17 bin 999 oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin AKP’nin itirazları nedeniyle kentteki ilçe seçim kurullarında çalışmalar s...

ATAY USLU’DAN DEVE BESLEYENLERE ZİYARET..

DEVE BESLEME VE KONAR-GÖÇERLİK ÇOK ÖZEL BİR KÜLTÜRDÜR.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca’da Deve besleyicilerini ziyaret etti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca’da Deve besleyicisi olan Ahmet Karakuş&...

SGK verileri...

SGK verileri...


5 yıl önce Best Haber

2019 yılının Ocak ayından başlayarak Ekim ayı bitene kadar geçen sürede hastalara 327 bin 873 reçete kesilirken, bunun mali karşılığının 33 milyon 242 bin 279 olduğu kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, sağlık sektörü ile alakalı basına yansıyan h...