loader
CHP İstanbul Milletvekili Cihaner'in acı günü

CHP İstanbul Milletvekili Cihaner'in acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner'in Ağabeyi Ayhan Cihaner için Çankaya Pir Sultan Abdal Cemevinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.Yapılan dua ve alınan helalliğin ardından Cihaner'in cenazesi  defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.Cenaze törenine, Cihaner'in ailesi ve yakınları, CHP Genel Başkan  Yardımcıları Bülent Tezcan ve Çetin Osman Budak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel  ile çok sayıda CHP milletvekili katıldı.


Etiketler: cumhuriyet halk partisi cenaze parti chp grup başkan vekili

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Erdoğan tüm yetkiyi kendinde topluyor: 10 kurul daha

TBMM’nin birçok yetkisini kendisinde toplayan Erdoğan, çalışma konuları Bakanlar Kurulu’nun görev alanlarıyla aynı olan Saray kurullarının sayısını her geçen gün artırıyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle TBMM’yi baypas ederek birçok yetk...

İmamoğlu:Başarırsak daha sıkı kucaklaşırız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yenikapı Gösteri ve Sanat Merkezi’nde “Hemşehri Dernekleri Çalıştayı” düzenledi. Prof. Dr. Murat Şeker’in moderatörlüğünü yaptığı çalıştaya, farklı hemşehri derneklerine üye yaklaşık bin 600 kişiyi bir araya getirdi....

Ahmet Kumbul’un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı açıklama yaparak, emekçi gazetecilerin yanında oldu.

İl Başkanımız Ahmet Kumbul, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, ne yazık ki kutlanacak bir gün değil. Emekçi Gazetecilerimizi...