loader
 Büyükşehir içme suyu alt yapısına neşter vuruyor

Büyükşehir içme suyu alt yapısına neşter vuruyor

Kepez ve Muratpaşa'da
kapsamlı çalışma başlıyor
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa'da kapsamlı bir içme suyu altyapı yenileme çalışmasına başlıyor. İhalesi tamamlanan projede çalışmalara Mart ayında başlanması hedefleniyor. 49 milyon TL maliyet öngörülen proje kapsamında
Kepez ve Muratpaşa'da eskiyen içme suyu hatları yenilenecek. Verimlilik ve takip için gereken modernizasyon sağlanacak. Kepez ve Muratpaşalılar daha sağlıklı ve verimli içme suyu alt yapısına kavuşacak.
 

Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez 11 okula daha kavuştu

Kepez 11 okula daha kavuştu


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, okul arsası üretmenin karşılığını yatırım olarak alıyor. Son 12 yılda 100’den fazla okulun kazandırıldığı Kepez ilçesinde, 2020’de devlet yatırım programı, belediye ve hayırsever katkılarıyla 11 okulun daha yapımı tamamlandı.  

Göreve geldiği 2009’dan itibaren e�...

Konferans : Fransa'daki Türkler

Konferans : Fransa'daki Türkler


5 yıl önce Best Haber

Gaye Petek, Institut français’nin Ankara, Istanbul ve Izmir şubelerinde düzenlenecek 3 konferansta Fransa’daki Türkler ve çocuklarının hikayesini anlatacak ve Fransa’ daki Türklerin dernekleri, ibadet yerleri, Fransız toplumundaki yerlerini tarif ederek bugünkü durumu yorumlayac...

Emeklilere Bayram İkramiyeleri 27-31 Mayıs Tarihlerinde Verilecek

Emekliler bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner liralık ikramiyelerle toplamda 2 bin lirayı cebine koyacak. 27-31 Mayıs'ta hesaplarda olacak emekli ikramiyelerinin tutarı 28 milyar lirayı bulacak. İşte emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi ile ilgili tüm merak edilenler.

Haberin Devamı