loader
 Büyükşehir 4 ilçede çiftçiye 6500 ceviz fidanı dağıttı

Büyükşehir 4 ilçede çiftçiye 6500 ceviz fidanı dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek'in yerelden kalkınma hedefi doğrultusunda çiftçilere desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli, Kaş, Elmalı ve Akseki'de ücretsiz 6 bin 500 ceviz fidanı dağıttı.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

FAİZSİZ ELBİRLİĞİ SİSTEMİ İLE YAPILAN SATIŞLAR REKOR KIRDI

Son dönemlerde ev ve araç almanın en çok tercih edildiği yöntemlerden biri haline gelen faizsiz finansman sistemi, 2019 yılında yapılan satışlarla rekor kırdı. Sektörün öncü firması Eminevim’in 2019’da gerçekleştirdiği 21 bin 183 teslimatla faizsiz sistemle bir yılda yapı...

Eni iyi senaryoyu yazmak için yarıştılar

Kepez Belediyesinin, senaryo dalında bu yıl altıncısını düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Ulusal Edebiyat Ödülleri’nde dereceye giren eserler belli oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından edebiyat hayatına armağan edilen Ahmet Hamdi Tanpınar Ulusal Edebiyat Ödülleri’n...

Kafeler Caddesi çok güzel oluyor

Kafeler Caddesi çok güzel oluyor


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, Kültür Mahallesi’nde Kafeler Caddesi olarak bilinen 3805 Sokak’ta başlattığı cadde düzenlemesi projesinin birinci etabının yapımında sona gelindi. Projenin ikinci ve üçüncü kısmı da hızla tamamlanıyor.

Üniversite öğrencilerine yönelik işletm...