loader
Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor'da oyun sonuca yansımıyor

Bursaspor, bu sezon puan kaybettiği 25 maçın 16'sında rakiplerinden daha yüksek rakamlar ortaya koymasına karşın kazanamayınca, galibiyet sayısı yalnıca 5'te kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor, rakiplerine karşı rakamlarda üstünlük sağlamasına karşın bu avantajını tabelaya yansıtamadı. Son olarak sahasında Akhisarspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar, tüm verilerde üstünlük kursa da bir puana razı oldu. Özellikle hücumda üretkenlik sorunu çeken Mesut Bakkal’ın öğrencilerinin bu görüntüsün ise sezonun geneline de aynı şekilde yansıdığı görülürken; Bursaspor, geride kalan 30 haftada yalnızca 5 galibiyet alabildi.

 

KAYNAK:HURRİYET.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/bursasporda-oyun-sonuca-yansimiyor-41197557


Etiketler: BURSASPOR TÜRKİYE SUPERLİG

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

1 puan aldığımız için sevinçliyiz

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor'da başkan Hüseyin Eryüksel, 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eryüksel, "Zor bir maçtı. Beş...

İşte Galatasaray'la Monaco arasındaki Falcao pazarlığının perde arkası

Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'da forvet mesaisi dört koldan sürü...

Judoda altın madalya

Judoda altın madalya


7 yıl önce Best Haber

Milli judocu Bekir Özlü, Hollanda'da düzenlenen grand prix müsabakalarında altın madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Grand Prix Hague'de 60 kiloda mücadele eden Bekir, ilk turu maç yapmadan geçti.

Milli judocu, ikinci turda Portekizl...