loader
Başkan Uysal, “Mutluluğumuz daim olsun”

Başkan Uysal, “Mutluluğumuz daim olsun”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi’nde düzenlenen halk gününde, ilçede yapılan araştırmaların ilçe sakinlerinin yüzde 86’sının Muratpaşa’da yaşamaktan mutlu olduğunu ifade ettiğini belirterek, “Ne mutlu bize. Allah mutluluğumuz birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, mutluluğumuz daim olsun” dedi.
Başkan Uysal’ın her Çarşamba belediyede gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatleriyle birlikte “Biz size geliyoruz” sloganıyla düzenlendiği halk günlerinde bu kez durak Konuksever Mahallesi oldu. Mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen halk gününe, soğuk havaya rağmen Konuksever sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. Mahallenin gençleri, Başkan Uysal’a üzerinde adının yazılı olduğu ‘Antalyaspor’ atkısıhediye ederken halk gününe Konuksever Muhtar Hüseyin Tunç’la birlikte çevre mahallelerden muhtarlar da katıldı.  
Mahallelilerin sevgi gösterileri arasında konuşmasına başlayan Başkan Uysal, “Biz her zaman buradaydık ve her zaman burada olmaya devam edeceğiz” dedi. Muratpaşa’da varlığı da yokluğu da paylaşan, insanları birbirine kenetlenmiş bir yerel ortamının bulunduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Herkesin herkesi olduğu gibi kabul ettiği, isteyen herkesin ‘Alo’ dediğinde belediye hizmetlerine uzanabildiği, Turunç Masa üzerinden kendi vergilerini, kendi hukukunu takip edebildiği, açık, şeffaf, yüzde 100 toplumla bütünleşen, milletin sözcüsü, milletini yanında bir yerel ortamımız var. Ne mutlu bize. Omuz omuza, kol kola Muratpaşa’mızda hayatımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 
Muratpaşa’da yapılan araştırmalarda ilçe sakinlerinin yüzde 86’sınınMuratpaşa’da yaşamaktan mutlu olduğunu belirten Başkan Uysal, “Ne mutlu bize. Allah mutluluğumuz birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi. Muratpaşa’nın barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın siyaset üstü bir anlayışla hep beraber yaşandığı bir yer olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Buna katkılarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Yaptığımız iş, sizin desteğinizledir, vergilerinizledir, dualarınızladır. Muratpaşa’mız, Türkiye’mize örnek olan bir yer olmaya devam edecek” diye konuştu. 
 


Etiketler: Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Konuksever Mahallesi Halk :Günü Muratpaşa Belediyesi Halk günü Konuksever Halk Günü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Alanya Mahmutlar’a 8 durak

Alanya Mahmutlar’a 8 durak


5 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Kargıcak ve Mahmutlar’a 8 yeni kapalı durak
ilave etti. Duraklar Alanyalıları yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma araçlarını beklerken daha rahat
etmeleri için Alanya t...

Letonya Büyükelçisi’nden Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Letonya Büyükelçisi’nden Vali Karaloğlu’na Ziyaret

Vali Münir Karaloğlu Letonya Ankara Büyükelçisi Peteris Elferts’i makamında kabul etti. 2019 yılının ilk 5 ayında Letonyalı turist sayısında geçen seneye göre %50.2’lik artış olduğuna dikkat çeken Vali...

Şehirde müzik var

Şehirde müzik var


5 yıl önce Best Haber

Şehirde müzik var
ABBO’dan muhteşem konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Orkestrası tarihi Üç Kapılar’da muhteşem bir
konser verdi. 70’ler ve 90’lardan yerli ve yabancı parçaları seslendiren orkestra büyük
beğeni topladı.
Antalya Büy...