loader
Başkan Uysal, asker eğlencesinde

Başkan Uysal, asker eğlencesinde

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi gençlerinden Nurullah Boğa’nın asker eğlencesine katıldı. 
“Komşularım” diye seslendiği Muratpaşa sakinlerinin her özel gününde yanında olan Başkan Uysal, Güzeoluk Mahallesi’nden Azize ve Ramazan Boğa çiftinin oğulları Nurullah için düzenlendiği asker eğlencesine katıldı. Bir düğün salonunda düzenlenen gecede Başkan Uysal, yeni asker olacak Nurullah’a ‘Hayırlı tezkereler’ dileğinde bulundu. 
Türklerin tarihte asker millet olarak anıldığını belirten Başkan Uysal, bunun kökeninde oba kültürünün yattığını söyledi. Oba kültürününkişisel menfaatleri bir kenara bırakıp toplumun menfaatlerinin düşünülmesi olduğunu belirten Başkan Uysal, “Biz bu kültüre sahip olduğumuz i tarihte çok sayıda devlet kurduk. Devlet de sonuçta obanın genişletilmiş, daha organize hale getirilmiş şeklidir. Nurullah da, inşallah güle güle gidecek ve vatani görevini en işi şekilde yapacak” diye konuştu. 
Başkan Uysal, Nurullah’ın anne ve babasına da oğullarının vatani görevini en iyi şekilde yapacağına ve çakı gibi bir Mehmetçik olacağına inandığını söyledi, “Allah kavuştursun” dedi. 
 


Etiketler: Başkan Uysal asker eğlencesinde Antalya asker eğlencesi Ümit Uysal asker eğlencesine katılımı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BatıAntalya'da 2020 patara yılı sevinci

Batı Antalya sınırları içerisinde yer alan ve muhteşem doğası, binlerce yıllık tarihi, çölleri aratmayan kumsalı, dünyanın en eski meclis binası ile bilinen ve her yıl binlerce kişiyi kendisine çeken Patara Antik Kenti 2020 yılında daha çok konuşulacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığ�...

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu sahne aldı

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında kurulan ve sahneye koyduğu oyunlar ile adından söz ettiren Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu, “Dünyayı Yanağından Öptük” adlı oyun ile sahne aldı.

Konyaaltı Belediyesi Harikalar Çocuk Tiyatrosu ü&...


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Varsak Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi esnafına ve bölgede oturan vatandaşlara talep ettikleri hizmetlerin yapılacağının müjdesini verdi. 
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı H...