loader
BAŞKAN ŞAHİN’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Aksulu hemşehrilerim, bu yıl kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet, Şanlı Türk tarihimizin en önemli kazanımlarından biridir. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti yıllardırdimdik ayakta durmaktadır.96 yıldır ülkemizi aydınlatan Cumhuriyet’in ışığı, bundan sonra da hiç sönmeyecektir. Cumhuriyetimize dört elle sarılmak değerini yükseltmek hepimizin ortak sorumluluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor,Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muhittin Böcek'ten Poşet Uygulamasına; Uygulamalı Tepki...

Türkiye yeni yılı yeni bir uygulamayla karşıladı. Bundan böyle zincir marketler alışveriş poşetlerini parayla satacak. Poşetin fiyatı ise 25 Kuruş. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Antalyalı tüketiciler de bu kararı tepkiyle karşıladı. “Çevreyi koruma” amacıyla çıkarılan bu kanunu...

Esentepe’ye çok amaçlı park

Esentepe’ye çok amaçlı park


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi’ne, içerisinde çok amaçlı toplantıların yapılabileceği üzeri kapalı bir alanın da olduğu bir park inşa ediyor.

Yeşil seferberliği başlatan Kepez Belediyesi, ilçedeki 621 adet park sayısına yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müd&u...

YÖRSİAD’dan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e Ziyaret

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Yönetim Kurulu, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kaplan Adem İnal ve Mustafa Baysan katıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ziya...