loader
Başkan Genç, Nar işçileriyle buluştu

Başkan Genç, Nar işçileriyle buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çığlık Ayanlar Mahallesinde ki soğuk hava deposunda nar işçileriyle bir araya geldi. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu 70 nar işçisinin sorunlarını dinleyip projelerini anlatan Başkan Genç, bölge kadınlarına istihdam sağlayan Narco Tarım Ürünleri sahibi Mehmet Özçetinkaya’ya teşekkür etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediyeye ait soğuk hava deposunu işleten ve kısa sürede Rusya, Almanya, Polonya, İtalya, Japonya başta olmak üzere 10 ülkeye yaş sebze ve meyve ihracatı yapan Narco Tarım firmasını ziyaret etti. Başkan Genç, şuan 70 çalışanı bulunan ve zaman zaman 300’e kadar çıkan istihdam sayısıyla bölge halkına büyük katkı sağlayan soğuk hava deposunda işçilerin sorunlarını dinledi. 
Göreve geldikleri günden bu yana 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Turgay Genç, 701 kilometrekare bir alana hizmet veriyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Belediyecilik sadece yol ve park yapmak değil. Bölgemizin sorunlarını biliyoruz ve yeni yolların dışında istihdama yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu tesis atıl durumdaydı. Mehmet Özçetinkaya tesisi kiralayarak yüzlerce kişiye istihdam sağladı. Bizde gereken desteği verdik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hem ülke ekonomisine hemde bölge halkının istihdam edilerek özellikle kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamasına yardımcı olduk” diye konuştu. 
Mehmet Özçetinkaya’da ziyareti nedeniyle Başkan Genç’e teşekkür ederek, “Belediye Başkanımızın sayesinde soğuk hava deposunu kiraladık ve ekonomiye kazandırdık. Şu an 10 ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi.
Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reşit Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
 


Etiketler: Başkan Genç nar işçileriyle bir arada Narco Tarım Ürünleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Nar işçilerinin sorunları Turgay Genç nar işçileriyle bir araya geldi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Hedef, Muratpaşa’nın hizmet ortalamasını bozmak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen ancak hem

vatandaşların kendi mülklerini kullanabilmesini hem de kamuyu milyonlarca liralık kamulaştırma

yükünden kurtaracak düzenlenmenin hiçbir şekilde ticarileşme gibi bir sonucunun olmadığı...

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Uysal’ın konuğu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye

Başkanı Hakan Tütüncü ve Birlik Encümeni’ni makamında kabul etti. Başkan Uysal;

birliklerin, Türkiye genelinde siyaset üstü ortak akıl çalışmasına öncülük etmesini diledi.<...

‘Hobi Bahçesi’ model oldu

‘Hobi Bahçesi’ model oldu


6 yıl önce Best Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri Türkiye’ye model olmaya devam ediyor. Emeklilerin toprakla haşır neşir olduğu ‘Hobi Bahçesi’ projesi ATSO üyelerine ilham kaynağı oldu. ATSO Konut ve İşyeri Kooperatifi Meslek Komitesi Üyeleri, ‘Hobi Bahçesi’ni örnek gö...