loader
AŞKA AŞIK YAZAR SARAH JIO’DAN YENİ KİTAP

AŞKA AŞIK YAZAR SARAH JIO’DAN YENİ KİTAP

Romantik edebiyatın çok satan popüler ismi Sarah Jio,

Türk okurlarına ithaf ettiği yeni kitabı ile yakında kitapseverlerle buluşacak.

Tüm dünyada kitapları milyonlarca satan ve yazdığı kitaplar ile gerek Amerika'da gerekse Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip Sarah Jio, Türk okurlarına ithaf ettiği yeni kitabı ile yeni yılda sevenlerine sürpriz yapıyor.

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye'nin en çok okunan yabancı yazarlarından Sarah Jio'nun yeni kitabı, Pena Yayınları etiketiyle çok yakında raflarda yerini alacak.

Sarah Jio Hakkında

New York Times ve USA Today listelerinde #1 numarada yer alan, uluslararası çok satan yazar Sarah Jio bu zamana kadar on bir roman yazmıştır. Aynı zamanda Mod About You podcast’inin kurucusu olan yazarın; GlamourThe New York TimesRedbookReal SimpleO: The Oprah MagazineBon AppétitMarie Claire, Self gibi birçok dergide yazıları yayınlanmıştır ve NPR’nin Morning Edition programı gibi birçok mecraya da katkıda bulunmuştur. Sarah Jio’nun kitapları yirmi beşten fazla ülkede yayımlanırken Türkiye’de listelerde #1 numara olmuştur. Seattle’da eşi, üç küçük çocuğu ve üç de üvey çocuğuyla birlikte yaşayan yazar hakkında daha fazla bilgi edinmek için; www.sarahjio.com.

 


Etiketler: EDEBİYAT SARAHJİO KİTAPSEVERLER OKUMAAŞKI KÜLTÜRSANAT TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

En ‘ikonik’ tavşan rekor kırdı

En ‘ikonik’ tavşan rekor kırdı


5 yıl önce Best Haber

ABD'li heykeltıraş Jeff Koons'un "Tavşan" isimli paslanmaz çelikten yapılan heykeli 91.1 milyon dolara (yaklaşık 547 milyon TL) rekor fiyata satıldı.
Koons'un tavşan figürlü heykeli, Christie's müzayede evince New York'ta açık artırmaya sunuldu. Paslanmaz çelikten yapılan...

Nevşehir'deki tarihi Meryem Ana Kilisesi turizme kazandırıldı
Nevşehir

İnşa edildiği 1849 yılından 1924'e kadar Ortodoks Rumların ibadethanesi, 1950-1983 arasında cezaevi olarak kullanılan kilise, yaklaşık 40 yıl atıl kaldıktan sonra turizme kazandırıldı.

Tarihi binada düzenlenen törende konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Merye...

Kahkaha Olan Usta Tiyatrocu: Nejat Uygur

Türk tiyatrosunun usta ismi Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te subay bir baba ve öğretmen bir annenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Henüz ilkokul yıllarında tiyatroya ilgi duyan sanatçıdaki yeteneği ilk olarak geleneksel Türk tiyatrosunun son temsilcisi olarak bilinen İsmail Dümb&...