loader
 ASAT Yapı Malzemeleri Laboratuvarı TÜRKAK Akreditasyon Belgesi aldı

ASAT Yapı Malzemeleri Laboratuvarı TÜRKAK Akreditasyon Belgesi aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Yapı Malzemeleri Laboratuvarı 'TÜRKAK Akreditasyon Belgesi'ni almaya hak kazandı. Yapı Malzemeleri Laboratuvarı, bölgede bu akreditasyona sahip alanındaki tek tesis olma özelliğini taşıyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Elon Musk'ın Uzaya Gönderdiği Tesla, Güneş Etrafındaki İlk Turunu Tamamladı

Elon Musk, 6 Şubat 2018 tarihinde ilk Falcon Heavy'yi uzaya gönderdi. Bu tarih, yalnızca SpaceX için değil, aynı zamanda Tesla için de son derece önemli bir tarih oldu. Zira Elon Musk, içerisinde manken bulunan bir Tesla Roadster'ı uzaya gönderdi.

Elon Musk, 2018 yılının şubat ayında SpaceX i...

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı'ndan, Sosyal Medya Güvenliği Hakkında Açıklama

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, sosyal mecralarda kişisel bilgilerin paylaşılmasındaki tehlikeler hakkında açıklamalarda bulundu. İnternetin gelişmesinin toplumda da farkılık meydana getirdiğini söyleyen Bilir, kötü niyetli kişilerin de arttığını söyledi.

Kişisel Verile...

Dünyanın İlk Şarj Edilebilir Demir İyon Bataryası Geliştirildi

Hindistanlı bilim insanları dünyanın ilk şarj edilebilir demir iyon bataryasını üretmeyi başardılar. Demir iyon bataryaların hala bazı sorunları bulunsa da araştırmacılar, bu sorunların üstesinden gelmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Hint Teknoloji Enstitüsü bünyes...