loader
Antalya’da şampiyonluk coşkusu

Antalya’da şampiyonluk coşkusu

Galatasaray’ın Süper Lig Şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da kutlanıyor.Ligin son haftasında Göztepe’yi yenerek şampiyon olan Galatasaray’ı destekleyen futbolseverler, Antalya sokaklarını karnavala çevirdi. Çoluk çocuk, genç yaşlı ellerinde sarı-kırmızı kaşkol, flama ve bayraklarla kent sokak ve caddelerinde tur atan Antalyalılar, zaman zaman trafiği tıkadı. Taşkınlık çıkaran taraftar grupları ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Galatasaray, Süper Lig’de 21’üncü şampiyonluğu, Antalya’da coşkuyla kutlandı. Sarı-kırmızılılar son 22 yılda 11 kez şampiyon oldu. Maçı restoran ve kafelerde dev ekran karşısında heyecanla izleyen Galatasaray taraftarı, bitiş düdüğüyle cadde ve meydanları doldurdu. Antalya’da caddelerde konvoy oluşturan sarı-kırmızılı takımın taraftarı, şehir turu attı. Galatasaray bayrağı ile araçlarını süsleyen taraftarlar korna çalıp meşale yakarak şampiyonluğu kutladı. Antalya’da Galatasaray taraftarının şampiyonluk kutlamasını kalabalık olarak gerçekleştirdiği mekanlardan biri de Saat Kulesi karşısındaki Attalos Heykeli önü oldu. Alanda meşale yakan taraftarlar tezahüratlarla büyük coşku yaşadı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.


Etiketler: Galatasaray Galatasaray taraftarı Antalya sokakları Şampiyon Galatasaray Attalos Heykeli

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile yollarını ayırıyor!

Beşiktaş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile yollarını ayırma kararı aldı. Quaresma, kulüp bulamaması halinde kadro dışı bırakılacak.

Beşiktaş'ta takımın sembol isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma ile yollar ayrılıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve İkinci Başkan Serdal Ada...

Mehmet Topal'ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok takımın transfer gündemine giren Mehmet Topal, Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu...

Derbide 3 puan Beşiktaş'ın oldu

Derbide 3 puan Beşiktaş'ın oldu


1 yıl önce Best Haber

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbide Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti.

20. dakikada Galatasaray öne geçti. Oliveira'nın pasına sağ kanatta hareketlenen Rashica, meşin yuvarlağı tek vuruşta içeri çevirdi. Altıpasın önünde Icardi, yaptığı sert ...