loader
Antalya’da miniklere hijyen eğitimi

Antalya’da miniklere hijyen eğitimi

Muratpaşa Belediyesi, ‘Hijyen Şart’ kampanyası kapsamına Sabiha Gökçen Anaokulu’nda doğal sabun yapım atölyesi kurdu, çocuklara sabun yapımını öğretti.Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Hijyen Şart” kampanyası kapsamında Sabiha Gökçen Anaokulu’nda doğal sabun yapım atölyesi etkinliği düzenlendi. Etkinlikte anaokulu öğrencilerine doğal sabun yapımı öğretilirken hijyen eğitimi de verildi. Eğitimin ardından minik öğrencilere sertifikalarını Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Şimşek verdi. Törende ayrıca Okul Müdürü Aslı Kanbir, Muratpaşa Belediyesi’ne yıl boyunca devam eden hijyen çalışmaları dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti. Muratpaşa Belediyesi, devam eden kampanya çerçevesinde 15 Temmuz Şehitler Anaokulu, Ayten Çağıran Anaokulu, Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulu, Büyükşehir Belediyesi Kreşinde halk sağlığını etkileyecek pozisyonlarda görev alan personele birlikte 4 bin 500 öğrenciye hijyen eğitimi verdi.


Etiketler: Muratpaşa Belediyesi Hijyen Şart’ Sabiha Gökçen Anaokulu 15 Temmuz Şehitler Anaokulu Murat Şimşek

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

HEMŞİRELERİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ

Milletimize şifa dağıtan, fedakâr bir mesleğin cefakâr mensupları

Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlu olsun.

Milletimizin ne zaman bir sıkıntısı yaşasa hemşirelerimizin sağlık

çalışanlarımızın kahramanlıklarına şahit olmuşuzdur.

Pandemide hayatını orta...

 Alanya Toptancı Hali'nin yüzde 70'i tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70'lik kısım geçildi. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri yer alacak.

...
E- TEBLİGATTA DİJİTAL DÖNÜŞÜM

PTT AŞ tarafından kurulan ve tebligatları elektronik ortamda çok daha hızlı, güvenli ve etkin bir şekilde alıcısına ulaştırmayı sağlayan ve yaşanabilecek karışıklıkların önüne geçebilmek adına teslim edilme ve okunma güvencesinin yer aldığı “UETS” düzenlenen lansman ile tanıtıldı...