loader
Antalya’da dünyaca ünlü sahilde define avı

Antalya’da dünyaca ünlü sahilde define avı

Boşluğu fırsat bilen define avcıları ise sahilde değerli eşya aradı.Kasım ayında hava sıcaklığının 20 derecenin üstünde seyrettiği Antalya’da dün gece yüksek kesimlere yağan kar ve gün boyunca devam eden aşırı rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Hava sıcaklığının 7-8 derece düşmesiyle birlikte dünyaca ünlü Konyaaltı sahili bomboş kaldı. Bazı vatandaşlar kışlık montlarını giyerek sahilde fotoğraf çekindi, yürüyüş yaptı.Değerli eşyaları dedektörle aradılar

Öte yandan soğuk hava sebebiyle sahilin boş kalmasını fırsat bilen define avcıları sahilde vatandaşlardan düşen değerli eşyaları metal dedektör ile aradı.

Belçika’dan Antalya’ya denize girme umutlarıyla gelen İstek Eriş, "Uçakta gelirken dağların tepesinde karları gördüm, dağlarda olduğu için denize fazla yansımaz diye düşündüm. Geldikten sonra o soğuğu o yağmuru gördüm. En azından ayaklarımızı sokarız diye düşündük ama hiç umduğumuz gibi olmadı" dedi.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, Antalya’da hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde tekrar 20 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.


Etiketler: define avcıları antalya define sahil

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir kenti bayraklarla süsledi

Antalya ve 19 ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100'üncü yıl coşkusu yaşanıyor. Bu coşku kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatı ile kent merkezi ve ilçeleri de bay...

 Tünektepe Teleferik bakıma giriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakıma giriyor. Bakım çalışmaları sebebiyle Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek.

...
Türkiye'nin ilk yenilenebilir elektrikli araç şarj istasyonu Bursa'da açılıyor

Bursalı firma yeni hizmet binasını Türkiye’nin ilk ve tek ‘yenilenebilir elektrikli araç şarj istasyonu’ ile açmak için gün sayıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahintaş, “Gurur duyduğumuz Togg için gerekli enerjiyi güneşten sağlayacağız” dedi. G&uu...