loader
Ankara'daki köpek katliamının zanlıları serbest

Ankara'daki köpek katliamının zanlıları serbest

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri, köpekleri zehirlediği iddia edilen şüpheliler, Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.'yi yapılan çalışmayla yakaladı. Sebze halinde balıkçılık yapan ve aynı mahallede oturan Levent Ö.'nün köpeklerden rahatsızlık duyduğu, bu nedenle de oto yıkamacılığı yapan Musa D. ve Aydın G.'ye köpekleri zehirlemeleri için para verdiği ileri sürüldü.

 

 

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 3 şüpheli, 'mala zarar vermek' suçlamasıyla tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Şüphelilerden A.G., mahkemedeki savunmasında suçlamayı kabul etmeyerek, "Ben Şaşmaz´da esnaflık yaparım. Kendi dükkanımda da köpek beslerim. Ben sadece arkadaşlarımdan köpeğim için kemik istedim. Arkadaşım çok fazla kemik getirdiği için artanları sokak köpeklerine verdim. Geçmişim araştırıldığında köpeklere zaman zaman yemek verdiğim anlaşılacaktır. Ben kasten köpek öldürmüş ya da yaralamış değilim. Suçsuzum, serbest bırakılmamı istiyorum" dedi.

L.Ö. de suçlamayı kabul etmediğini söyleyerek, "Ben de bir hayvanseverim. Telefonumda buna dair birçok fotoğraf ve video bulabilirsiniz. Benim kasten köpeklere zarar verdiğim doğru değildir. Zaten bu olayda da benim bir ilgim yoktur. Arkadaşların beyanlarında da bu husus anlaşılacaktır. Suçsuzum" diye konuştu.

 

KAYNAK:HABERTURK.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.haberturk.com/ankara-daki-kopek-katliaminin-zanlilari-adliyede-2430127


Etiketler: ANKARA BATIKENT TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bir Gazeteciye Daha Saldırı! Gazeteci Ergin Çevik 3 kişi tarafından darp edildi.

ÇGD BASIN AÇIKLAMASIDIR

Gazetecilere dönük saldırılara bir yenisi daha eklendi. Güney Haberci Haber Portalı Genel Yayın Yönetmeni Ergin Çevik, dün akşam saatlerinde Antalya Aksu’da, 3 kişinin saldırısına uğradı.

Gazeteci Ergin Çevik kimliği belirsiz ü&cced...

Sevgililer Günü’nde Pahalı Hediyeler Tercih Ediliyor

Dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcısı Related Digital, Sevgililer Günü ile ilgili tüketicilerin dijital davranışlarından yola çıkarak bir analiz hazırladı. Araştırma kapsamında; sevgililerine hediye almak isteyen tüketicilerin genellikle 11 ve 12 Şubat tarihlerini tercih ettiği belirlendi. Ayrıca inte...

Deri sektöründe çifte ödül töreni

Deri sektörü; çifte ödül töreni coşkusu yaşadı. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Leather&More Fuarı kapsamında; Deri'n Fikirler Tasarım Yarışması Final Defilesi ve İhracatın Yıldızları Ödül Törenini arka arkaya gerçekle�...