loader
3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

3 Günlük Bayramda Ulaşım Ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 21-22 ve 23 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 
 


Etiketler: Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ATSO Başkanı Çetin’den Kasım Ayı Enflasyonu Değerlendirmesi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan Kasım Ayı enflasyon rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyonun yüksek artışlardan sonra makul oranlarda istikrar kazanmasının olumlu olduğunu kaydeden Başkan &Ccedi...

MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Muratpaşa Belediyesi; Antalya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşen askerleri anmak için düzenlediği anma yürüyüşüne destek verdi. 
Muratpaşa Belediyesi; şehit askerleri anmak i&c...

Çevreci Komşu Kart’ta 3 milyona doğru

Antalya’nın 495 bin 688 nüfusa sahip ilçesi Muratpaşa’da, belediyenin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la ilçe sakinleri, anlaşmalı marketlerde, fırınlarda, sinemada kullanabilecekleri 2 milyon 899 bin 637 lira karşılığı puan kazandı.
Muratpaşa Belediyesi’nin Nis...