loader
29 Ekim’de belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak

29 Ekim’de belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalya’nın 5 merkez ilçesinde belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doya doya yaşaması ve düzenlenecek kutlama programlarına katılabilmesi amacıyla belediyemizin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı 29 Ekim günü ücretsiz olarak hizmet verecektir” dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yıldönümünün coşkuyla kutlanması, Antalyalıların da bu coşkuya ortak olabilmesi amacıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının Antalyalıları ücretsiz taşıması kararı aldı. 29 Ekim Salı günü boyu belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve Nostalji Tramvayı gün boyu ücretsiz yolcu taşıyacak. 
KONSER SONRASI ULAŞIM İMKANI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek kutlamalar kapsamında Volkan Konak konserini izlemeye giden vatandaşlar da ücretsiz ulaşım imkanından yararlanarak, evlerine dönebilecek.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir tarihi Kaleiçi’ni temizledi

Poşetler dolusu çöp çıktı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarihi Kaleiçi genelindeki metruk alanlarda
temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler poşetler dolusu çöp çıkarttı.
Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Şube Müdürl...

Başkan Semih Esen, “Arabadan in bisiklete bin”

“Bisikletin sağlık için spor aracı olmanın ötesinde ulaşım aracı da olduğunu göstermek istedik.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih, “Arabadan in bisiklete bin” projesi kapsamında bisiklet gruplarıyla birlikte, pedal çevirdi.

“Köyüm bisiklete biniyor” projesiy...

Antalya Büyükşehir Belediyesi  önüne Atatürk heykeli konuldu

 

Başkan Böcek, “Heykel belediye binamıza çok yakışacak”

Antalya'da Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklenmesinin ardından bu kez de belediye bahçesine Atatürk heykeli konul...